En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda alan saha illere iş vermekteyiz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, Yangın Kapısı bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Yangın vakaları birbir hayli binada en kesif karşıtlaşılan ve kritik tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik Yangın Çıkış Kapısı yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page